Cautare

1628 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (8.77 secunde)
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Antonie Andrei (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca - Cluj) / A2: Soponar Razvan Ionut (Baia Mare - Maramures)
Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucuresti), A2: Marica Mihai Marius (Bistrita) / Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca)
Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR:
In Piata Sfantul Petru din Vatican are loc slujba de Florii oficiata chiar de Papa Francisc. Sfantul Parinte a fost externat ieri din spitalul Gemelli din Roma, unde a fost internat din cauza unor dificultati de respiratie
Camara, Mboko, Golofca, Pinson Antrenor: Flavius Stoican Stadion: "Francisc Neuman" (Arad) Aribtru: Andrei Chivulete // Asistenti: Florin Dansa, Andrei Constantiescu VAR: Horatiu Fesnic, Constantinc Ghiciulescu
Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z si vedetele de televiziune Ant&Dec si-au pierdut marcajul albastru pe reteaua de socializare.
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR: Iulian Dima (Bucuresti), AVAR:
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Gaman George Catalin (Craiova) / A1: Orbulet Mircea (Bucuresti), A2: Slabu Stelian (Brasov) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR:
Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican.
Declaratia fostului premier CDR este cu atat mai surprinzatoare, cu cat Radu Vasile a fost unul dintre apropiatii lui Traian Basescu, mai ales dupa 2000, cand s-a inscris in PD pe ultima suta de metri reusind sa intre in Parlament.
El a apreciat ca declaratia liderilor umanisti privind independenta doctrinara si ideologica a PUR reprezinta, probabil, intentia de formare a unui grup parlamentar separat. ... De asemenea, in mapa se afla cate un formular standardizat pe care noii senatori trebuie sa il completeze cu declaratia de interese si de avere.
Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme: ... Declaratia de avere a candidatei Constanta Ionica Popescu nu contine decat liniute la fiecare rubrica - adica nu are absolut nimic:
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a anuntat ieri ca in termenul prevazut de Constitutie (trei zile) nu a fost depusa nici o motiune de cenzura la declaratia de politica generala pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea la 20 iulie, in fata Camerelor reunite.
Implicarea presedintelui Ion Iliescu in formarea noului guvern pare sa se produca mult mai repede decat ar fi fost de asteptat, dupa declaratia sa de acum patru zile, conform careia “in mod obligatoriu“ va face acest lucru.
Astfel, in declaratia de avere si in cea de interese vor trebui precizate exact modul, conditiile si forma sub care au fost dobandite bunurile, inclusiv cele donate, precum si persoana din partea careia au fost primite.
Am propus, in limitele bunului-simt, sa evitam ridicolul si sa evitam lucrurile care nu ne fac cinste, dar, pentru ca s-a facut o declaratie mai devreme, as vrea sa spun ca in declaratia mea de avere n-o sa trec vorbele domnului senator Popa, pentru ca le-am estimat si nu fac doi bani.
El a precizat ca forma prezentata initial nu a fost agreata, intrucat declaratia era “o compilatie a declaratiei de avere cu cea de venit“, existand detalii ce trebuie clarificate.
Nastase reactioneaza Primul-ministru a citat, in declaratia sa politica, din rapoartele organi-zatiilor pentru protectia presei, cum ar fi Agentia pentru Monitorizarea Presei, Reporters sans Frontières si Freedom House, care au constatat, in 2004, presiunile exercitate de autoritati asupra presei prin intermediul publicitatii de stat.
Seful statului si-a actualizat declaratia de avere una aproape neschimbata fata de cea de anul trecut. ... Altfel, declaratia sefului statului este neschimbata:
google-analytics.com